Service centrale termice Ferroli in Bucuresti si Ilfov

Reparatii Centrale SRL - partener service Viessmann in Bucuresti si Ilfov

 
SC Reparatii Centrale asigura operatiuni de service in garantie si postgarantie pentru centrale termice Ferroli. Suntem autorizati ISCIR pentru: punere in functiune (PIF) centrale termice Ferroli in Bucuresti si judetul Ilfov, montaj centrale termice Ferroli, autorizarea de functionare (ISCIR) pentru centrale termice Ferroli, precum si reinnoirea autorizarii. 

 Din punct de vedere al echipamentelor oferite, Ferroli reuseste sa acopere gama intreaga de produse pentru instalatii, incepand cu centrale termice, calorifere, cazane pe aburi, boilere , panouri solare, pompe de caldura si terminand cu echipamente de climatizare si ventilatie cum ar fi chillere , centrale de tratare aer, aparate de aer conditionat.

Centru de service autorizat Ferroli

 Pentru a deveni centru de service Ferroli in Bucuresti a trebuit sa specializam tehnicienii nostri la cel mai inalt nivel, am urmat si urmam cursuri de specialitate atat in centrul de service Ferroli din Bucuresti cat si la cel din Italia.

Service garantie si dupa expirarea garantiei pentru centrale termice Feroli
SC Reparatii Centrale asigura service-ul garantie si post garantie pentru orice model de centrala termica Ferroli si in general pentru toate produsele Ferroli, oferind clientului siguranta unei interventii rapide, profesioniste la un pret corect si transparent.

Reparatii, mentenanta si interventii la centrale Ferroli 

Titulatura de service si distribuitor autorizat pentru Bucuresti a echipamentelor Ferroli ne ofera posibilitatea de a furniza piese originale Ferroli la pretul de distribuitor reusind astfel sa diminuam costurile unei interventii generale asupra centralei termice Ferroli.

Piese de schimb originale Ferroli la pret adecvat,  manopera la cost transparent
Experienta acumulata ne indeamna sa va propunem incheierea unui contract de service care va ajuta pe dumnevoastra atat sa obtineti  o reducere speciala la  pretul pieselor de schimb Ferroli si a manoperei de interventie cat si sa prelungiti durata de viata a centralei termice si sa sporiti siguranta ei in exploatare prin efectuarea reviziilor anuale.
Va invitam sa ne contactati pentru a deveni specialistul dumneavoastra si centrul de service pentru centrala dumnevoastra Ferroli.

  • telefonic la numerele : +40 216.421.282 / +40 735.562.807 
  • pe email la adresa : office@reparatiicentrale.ro
  • accesand pagina de CONTACT.

 

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.