REPARATII CENTRALE VIESSMANN

Reparatii Centrale Termice Viessmann in Bucuresti si Ilfov

Asiguram reparatii centrale Viessmann in garantie si postgarantie in Bucuresti si judetul Ilfov. Reparatii Centrale ofera servicii de punere in functiune pentru toate tipurile de centrale termice Viessmann, suntem autorizati ISCIR pentru montaj centrale termice, panouri solare, pompe de caldura Viessmann.

Societatea noastra SC REPARATII CENTRALE SRL este o societatea autorizata ISCIR fiind totodata centru de excelenta service Viessmann.

Ce inseamna Service centrale termice ?

Service inseamna totalitatea operatiunilor de intretinere si reparare cu sau fara schimbare de piesa a unei centrale termice si este de doua feluri :

  • service centrale termice in garantie si se refera la operatiunile de service desfasurate pe o centrala termica aflata in garantie la producator sau sub contract de intretinere sau garantie extinsa cu centrul de service autorizat, spre exemplu SC Reparatii Centrale SRL.
  • service extragarantie care se refera la operatiunile de service desfasurate pe o centrala termica iesita din garantie si care nu are contract de intretinere , service, reparare cu un centru autorizat.

Societatea noastra este autorizata ISCIR pt service centrale, reparare si verificare tehnica periodica pentru orice producator de centrale termice si poate presta servicii de service post garantie pentru orice model de centrala termica.

Pentru centralele termice aflate inca in garantie societatea noastra poate interveni asupra lor decat daca apartin unuia din producatorii cu care avem contract de service.

Desi aria noastra de competenta teritoriala este in Bucuresti si judetul Ilfov am incercat sa sprijinim orice client in furnizarea de piese de schimb pentru centrale trmice la un pret foarte bun, piese pe care le-am trimis prin curierat rapid reusind sa scadem costurile finale ale celor care doresc sa-si repare centralele termice.

Pentru clientii nostri am introdus in oferta de service doua tipuri de contracte de service ( garantie si post garantie ) care sunt concepute sub forma de abonament anual si au menirea de a oferi clientilor nostri garantia unui service prompt si de buna calitate, reduceri la piese de schimb si manopera , garantie extinsa.

Va asteptam sa ne contactati pentru a deveni specialistul dumneavoastra si centrul de service pentru centrala dumnevoastra Viessmann.

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.