PROMOTII CENTRALE TERMICE

REPARATIICENTRALE.RO SI PIESECENTRALE.COM VA OFERA PROMOTII LA CENTRALE TERMICE

Noi ne propunem sa va oferim cele mai bune promotii la centrale termice indiferent de tipul de combustibil folosit:

Printre centralele termice comercializate de catre societatea noastra regasim renumite brenduri precum: Ariston , Viessmann , Ferroli , Protherm , Motan , De Dietrich , Immergas si in curand Baxi.

Fiecare client are dorinte si nevoi diferite, tocmai de aceea va punem la dispozitie echipamente cu montare pe perete sau pe pardoseala, cu functionare pe combustibil solid, gazos sau cu alimentare electrica. Accesorizate corespunzator, echipamentele vor avea o durata lunga de functionare, iar dumneavoastra veti beneficia de un plus de confort. Unele dintre produsele noastre beneficiaza de anumite avantaje: unele au transport gratuit sau garantie extinsa. Noi va propunem sa analizati foarte bine recomandarile noastre, iar in cazul in care nu reusiti sa va hotarati asupra unui produs, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Specialistii nostri va vor ajuta in alegerea echipamentului potrivit in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra.

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.