Opinii

Opinia dvs este importanta pentru noi.

Carmen Valeanu / Client Reparatii Centrale

Am avut o problemă cu apa calda la centrala. In cca. 2 ore de la apelul telefonic pentru service problema a fost rezolvata cu amabilitate si profesionalism de catre Dl. Nita Daniel. Recomand această firma. E bine să stii că există oameni pe care te poți baza la nevoie.

Ovidiu / Client Reparatii Centrale

Promptitudine, corectitudine si eficienta! .... cel puțin trei cuvinte care, ma fac sa cred ca sunteți foarte buni! Va mulțumesc mult, pentru serviciile oferite ( rezervare telefonica, domnul Elvis- 04.10.2023 )

Theodorou Alina / Client Reparatii Centrale

Cei mai buni tehnicieni. Mihăilescu Elvis

Philip Aarsman / Client Reparatii Centrale

Today our new Viessmann heater was installed by Reparatii Centrale and after some bad experiences with others this experience was very good. In time as agreed, the work was done with care and clean, including the final approved by Elvis Mihaescu, and within the costs as offered before. I can therefore recommend them!

Ernest / Client Reparatii Centrale

Servicii prompte oferite de angatii Dvs. Astazi s-a prezentat Dl. Elvis si sunt foarte multumit de modul operativ in care a rezolvat problema.

Laura Coroianu / Client Reparatii Centrale

O firma foarte serioasa, i-am chemat pentru revizie si au fost extrem de prompti. Personalul este politicos si priceput, ii voi folosi din nou cu toata increderea.

Roxana Mitu / Client Reparatii Centrale

Foarte multumita, nota 10!

Mihaela Nita / Client Reparatii Centrale

Recomand! Am apelat la aceasta firma reparatiicentrale având probleme cu centrala pe acm și caldura, au intervenit a 2 zi si mi-au reparat centrala. Nota 10 cu felicitări!

Roxana Mitu / Client Reparatii Centrale

Dupa multe încercări de a gasi o firma serioasa am sunat la Reparatii centrale si am facut o programare. In doua zile a venit d nul Toma Cristian si ne a reparat centrala. In sfarsit un profesionist care nu a incercat sa ne arda si ne-a spus exact ce avem de schimbat. Am primit oferta pentru piese in aceeasi zi si reparatia la fel. Recomand cu toata increderea aceasta firma deoarece sunt seriosi, prompți si au cele mai bune prețuri de pe piata.

Sorin Vasile / Client Reparatii Centrale

Domnule Director General, Cu riscul alunecarii spre ideia unei actiuni concertate de PR, datorat recurentei mesajelor de apreciere pe care le am fata de colegul Dumneavoastra, Domnul Inginer Laurentiu Ghinea, nu pot sa nu marchez nu numai profesionalismul Domniei Sale ci si spiritul de fair-play si, mai ales, solicitudinea sa. Saptamana trecuta am avut, din nou, o problema tehnica cu centrala termica. Nu imi era clar care este sursa problemei dar imi era clara necesitatea interventiei unui specialist. Domnul Inginer Ghinea a avut amabilitatea sa vina, chiar cu 10 min. inaintea orei programate ( a gasit acasa un prieten de-al meu pe care l-am rugat sa ma inlocuiasca, eu fiind la birou), sa remedieze o problema de setare si sa "ma fericeasca cu apa calda". Eleganta sa a spart tiparele si barierele impamantenite in Balcani; nu numai ca nu a solicitat contravaloarea serviciului oferit dar nici macar nu a acceptat banii pentru deplasare. Astazi, Domnul Ghinea a recidivat, sfatuindu-ma tel

Diana R / Client Reparatii Centrale

Am dorit sa-mi inlocuiesc centrala termica si am solicitat o oferta de la firma Reparatii Centrale SRL. Au intervenit in doua zile de la acceptarea ofertei. Intr-o jumatate de zi am avut centrala noua si functionala. Multumesc

Marian M / Client Reparatii Centrale

Interventie rapida! Rezolvare problema rapida! Multumesc.

Sergiu B. / Client Reparatii Centrale

V-am contactat acum 4 ani in legatura cu o problema la centrala termica si ati intervenit in aceeasi zi desi era o perioada foarte aglomerata. Problema s-a rezolvat in aceeasi zi si de atunci sunt clientul vostru fidel.

Lasa-ne opinia ta

INFORMATII UTILEREVIZIE CENTRALA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.CONTRACT SERVICE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.