INFORMATII UTILE

ASISTENTA

SC Reparatii Centrale SRL considera cea mai buna perioada pentru a efectua o revizie generala a centralei termice , perioada mai-august a fiecarui an. SC Reparatii Centrale SRL considera ca este cel mai indicat sa va pregatiti centrala termica pentru o functionare perfecta in perioada de iarna astfel incat sa aveti confort, sa aveti costuri mici de exploatare si sa preveniti defectiuni ale centralei termice.

Revizie centrale termice pe gaz
Revizie centrale termice pe lemne
Spalare chimica centrale termice

RECOMANDAM

STABILIZATOARE

SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune. Variatiile de curent pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului. Placa electronica a centralei este foarte scumpa iar montarea unui stabilizator de tensiune va poate elimina riscul arderii placii electronice a centralei. Un alt inconvenient produs de variatiile de curent este legat de resetarea parametrilor de functionare ai centralei termice. Reconfigurarea parametrilor de functionare ai centralei se face contra cost nefiind acoperita de garantia producatorului. SC Reparatii Centrale SRL va recomanda sa instalati un stabilizator de tensiune pentru a evita situatii neplacute si costuri mari de reparare pentru centrala dumneavoastra.
SC Reparatii Centrale SRL va recomanda incheierea unui contract de service pentru centrala dumneavoastra fie ca aceasta centrala este in garantie sau mai ales in postgarantie. Un contract de service va poate aduce beneficii majore si economii importante deoarece aceste contracte de service sunt gandite pentru confortul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii privind contractele de service in garantie si postgarantie va rugam sa ne contactati.

REVIZIE CENTRALA


SC Reparatii Centrale SRL - Revizii centrale termice

4. Revizia centralei termice si contracte de intretinere

Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control al starii unui aparat si, dupa caz, corectarea (remedierea) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului, la solicitarea BENEFICIARULUI, ale caror costuri sunt suportate de BENEFICIAR.

De ce este bine sa efectuam revizia anuala a centralei termice ?

- Odata cu efectuarea reviziei se constata starea de uzura a diverselor componente ale centralei termice ele putind fi reparate, curatate sau inlocuite la timp inainte de a afecta si alte componente.
- odata cu efectuarea reviziei se constata daca exista sau nu depuneri de calcar care afecteaza functionalitatea centralei, debitul de apa , etc.ele putind fi tratate printr-o spalare chimica a centralei sau /si a instalatiei dupa caz. SC Reparatii Centrale SRL detine echipamentele necesare realizarii unei curatari chimice profesionale .

Mentionam ca defectarea schimbatoarele de caldura datorata depunerii de calcar nu face obiectul garantiei centralei.

Revizia prelungeste durata de viata a centralei , oferindu-va dumnevoastra posibilitatea beneficierii de eficienta centralei la cei mai buni parametrii pe durata de viata maxima.

Societatea noastra SC REPARATII CENTRALE SRL va propune incheierea unor contracte de intretinre in garantie si post garantie ( pe toata durata de viata a centralei ) si va ofera gratuit aceasta revizie + alte beneficii ( discount la piese de schimb, manopera sau garantie extinsa ) in baza unui abonament anual.

Conatactati-ne si vom avea noi grija de confortul termic al dumnevoastra.

5. Spalare chimica centrala termica

Spalarea chimica a centralei termice este operatiunea prin care se elimina depunerile de calcar de pe schimbatorul centralei si restul componentelor prin care circula agentul termic.

Promotii Centrale termice

Ce efecte negative au depunerile de calcar in cazul unei centrale termice ?

In primul rand randamentul centralei scade , scade vizibil si debitul de apa calda menajera, dupa care atunci cand calcarul s-a depus pe aproape intreg schimbatorul centrala incepe sa produca un zgomot ciudat pina cand nu va mai functiona deloc si va intra in avarie. In acel moment este deja foarte greu sa mai puteti aduce schimbatorul la performantele anterioare inceperii depunerii de calcar el fiind foarte grav afectat.

Recomandare este ca sa efectuati o revizie anula a centralei termice in care specialistii de service sa va indice necesitatea curatarii chimice a centralei.

Depunerile de calcar in centrala termica duc la cresterea alarmanta a consumului de gaz.

In cazul in care nu aveti un contract de service/intretinere va sugeram sa apelati la o firma specializata imediat ce aveti primele semne ca centrala termica este afectata de depunerile de calcar.

Mentionam totodata ca schimbatoarele de caldura sau alte componente ale unei centrale termce care nu mai functioneaza din cauza depunerilor de calcar nu fac obiectul garantiei centralei termice.

Mentionam ca operatiunea de spalare chimica a unei centrale termice trebuie realizata de catre un centru de service specializat si care sa foloseasca solutiile de curatare potrivite tipului de schimbator pentru a nu produce daune mai mari.

Spalarea chimica se face cu o pompa speciala cu posibilitatea de adaptare la caracteristicile fiecarei centrale in parte. Pentru a afla cat costa o astfel de operatiune la societatea Reparatii Centrale SRL va rugam sa apelati numerele de telefon de la rubrica contact sau direct pe e-mail la office@reparatiicentrale.ro